У Харкові чоловік спробував підпалити жінку в магазині (відео)

У Харкові чоловік спробував підпалити жінку в магазині (відео)
У Харкові чоловік спробував підпалити колишню дівчину
фото: khar.gp.gov.ua

Чоловік вилив на дівчину легкозаймисту рідину

У Харкові чоловік намагався спалити живцем свою колишню дівчину. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Харківської області.

28-річний харків'янин прийшов в магазин, де працювала його знайома, і спробував її вбити.

«Чоловік прийшов в магазин, розташований по вул. Бучми, де працювала продавщицею його колишня дівчина, якій 23 роки. Незадовго до цього вона повідомила чоловікові, що розриває стосунки з ним і більше не бажає спілкуватися», – йдеться в повідомленні.

Чоловік попросив продати йому сигарети, а коли продавщиця підійшла до нього ближче, підозрюваний вилив на неї легкозаймисту рідину і спробував її підпалити.

«Дівчині вдалося сховатися за стійкою з товаром, і тоді чоловік підпалив пакет, що лежав на підлозі. Прилавок загорівся, в торговому павільйоні почалася пожежа, і чоловік покинув місце події», – уточнили деталі в прокуратурі.

Дівчина вибігла на вулицю і викликала рятувальників і поліцію. Того ж дня підозрюваний був затриманий. Йому загрожує до 15 років в'язниці за спробу умисного вбивства.

Нагадаємо, у Броварах затримали 37-річного чоловіка, який у День закоханих забив до смерті співмешканку.

Нещодавно, у Солом'янському районі Києва знайдено мертвою киянку, яка зникла ще у січні 2016 року. Тіло матері в залитому бетоном ящику несподівано виявила її дочка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: