У Рівному чоловік із Covid-19 помер на порозі лікарні

У Рівному чоловік із Covid-19 помер на порозі лікарні
Пацієнта не встигли довезти до реанімації
фото з відкритих джерел

Чоловік спочатку потрапив до іншої лікарні з діагнозом «біла гарячка»

У місті Рівне 57-річний пацієнт із Covid-19 помер на порозі міської лікарні. Про це повідомив заступник головного лікаря обласного центру екстреної медичної допомоги Олег Ушкевич, пише «Рівне медіа».

За його словами, чоловік був у вкрай важкому стані та потребував негайної госпіталізації до реанімації. До обласного центру психічного здоров'я той потрапив з діагнозом алкогольний делірій («біла гарячка» – ред.).

У закладі, де він перебував, у чоловіка виявили Covid-19, діагностували двобічну полісегментарну пневмонію, дихальну недостатність, знижену сатурацію, тому було погоджено везти цього пацієнта у реанімаційне відділення центральної міської лікарні.

«Пацієнта поклали у карету «швидкої», підключили до кисню, надавали всю необхідну допомогу, відповідно до затвердженого протоколу. Практично підвезли на поріг до приймального відділення, коли в нього зупинилось серце і він помер. Про подію повідомили поліцію», – додав Олег Ушкевич.

Рівненська область з 26 жовтня переходять до «червоної» зони карантину.

Станом на 24 жовтня, за офіційними даними, в області є 8 913 людей з підтвердженим діагнозом Covid-19. Завантаженість лікарень пацієнтами з коронавірусом 72,8%. Хворі з Covid-19 отримують медичну допомогу в 16-ти лікарнях Рівненщини, де підготовлено 1837 ліжок.

Нагадаємо також, що коронавірус забрав життя відомого українського кінорежисера.

Напередодні від коронавірусу слідом за дружиною помер колишній мер Кам'янського.

Нагадаємо, що шанси померти від ковіду в рази більше ніж від вакцинації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: