Авіаобстріл Охтирки: пошкоджено понад 15 будинків, одна людина загинула

Авіаобстріл Охтирки: пошкоджено понад 15 будинків, одна людина загинула
За процесуального керівництва Охтирської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни
фото: sts.sumy.ua

Офіс Генерального прокурора розпочав розслідування

Унаслідок ракетного обстрілу російськими військами в ніч на четвер в Охтирці Сумської області зруйновано та пошкоджено щонайменше 15 багатоповерхових та приватних будинків, одна людина загинула. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

«За даними слідства, 24 березня 2022 року близько 00:28 збройні сили Російської Федерації, застосовуючи засоби ведення війни, які заборонені міжнародним правом, здійснили авіаційне бомбардування житлового мікрорайону в м. Охтирка на Сумщині», – йдеться в повідомленні в телеграм-каналі в четвер.

В Офісі генпрокурора інформують, що внаслідок авіаобстрілу зруйновано та пошкоджено щонайменше 15 житлових багатоповерхових та приватних будинків, об'єктів цивільної інфраструктури, лінії електромереж. «За попередніми даними, загинув один цивільний чоловік», – йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Охтирської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, на Сумщині місцеві прихильники «руского міра» допомагають викрадати людей. Очільник ОВА зазначив, що воїни ЗСУ продовжують нищити ворога. Біля Тростянця 93-тя бригада знищила колону рашистів (фото). Як повідомлялося, на Сумщині окупанти виганяють людей на вулиці та відбирають їжу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: