Через приїзд міністрів Чернівецьку ОДА оточила поліція (фото)

Через приїзд міністрів Чернівецьку ОДА оточила поліція (фото)
У Чернівці прибули міністри з Києва, до Чернівецької ОДА підтягують поліцію 

В Чернівці з Києва прибули троє міністрів

Чернівецька обласна адміністрація із самого ранку оточена щільним кордоном поліцейських та осіб у штатному одязі

Про це повідомляє molbuk.ua. Поліцейські нічого не коментують. Але як стало відомо, наразі у приміщенні Чернівецької ОДА на нараді перебуває троє міністрів, які сьогодні прилетіли до Чернівці, – Арсен Аваков, Максим Степанов, Олег Немчінов.

ЧернівціЧернівці

Раніше повідомляли, що сьогодні до Чернівців відправилися міністр внутрішніх справ Арсеній Аваков, міністр охорони здоров’я Максим Степанов та міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

До приміщення адміністрації пропускають лише працівників за перепустками. Найімовірніше, що міністри перебуватимуть у Чернівцях орієнтовно до 14.00-15.00.

«Чернівецька область найбільше потерпає від коронавірусу. З 19 706 хворих в Україні тут зареєстровано 2 842 хворих. Важливо на місці оцінити ситуацію, поспілкуватися з лікарями, дізнатися, чого їм не вистачає. За нагоди також оцінити другий етап медичної реформи», – сказав  раніше Максим Степанов.

Нагадаємо, у Чернівецькій область всього зареєстровано 2842 випадкикоронавірусу. Це найбільше в Україні. За добу на Буковині виявили ще 46 випадків хвороби.

Станом на ранок 21 травня в Україні підтверджено 19 706 випадків Covid-19, з них 6227 одужали, 579 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 476 випадків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: