Дружина солдата Луценка показала, хто чекає на нього вдома (відео)

Дружина солдата Луценка показала, хто чекає на нього вдома (відео)
Молодша онука Луценка народилася 9 травня 
фото: скріншот із відео

Ірина поділилася милими сімейними моментами

Дружина колишнього генерального прокурора, а нині бійця територіальної оборони Юрія Луценка, Ірина, поділилася милим сімейним відео. На своїй сторінці у Facebook вона показала, як годує найменшу онуку.

«Давай, діду, перемагайте тих орків і повертайся додому знайомитися з меншою онукою. Снідали сьогодні з нею. Ну, що я тобі скажу. Спокійна як мама Настя, їсть як тато Сашко, губи як у мене. Гарнюща як усе наше сімейство разом. Їсть впевнено і зі смаком. Не спішить і смакує як справжня Українка», – підписала відео Ірина Луценко.

Друга донечка у сина Луценка Олександра та його дружини Анастасії народилася 9 травня. Дівчинку назвали Валерією. Як відомо, у Луценків уже є трирічна онука Олександра.

Нагадаємо, раніше колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко показав, як разом із побратимами проводить дозвілля на фронті. Нинішній стрілець батальйону тероборони розповів, що вояки потребують і «духовного боєкомплекту», а тому читають книги, подаровані одним із видавництв.

Також Луценко озвучив три сценарії ймовірного розвитку подій зі звільнення українських територій від окупантів.

Додамо, що у батальйоні разом із Юрієм Луценком несуть службу інші політики та відомі люди. Зокрема, колишній в.о. президента України Олександр Турчинов, екснардеп Сергій Хлань та колишній перший заступник голови СБУ Павло Демчина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: