Мешканці Кривого Рогу перекривали дорогу у центрі міста через відсутність опалення

Мешканці Кривого Рогу перекривали дорогу у центрі міста через відсутність опалення
Скріншот з відео

Мешканці міста кажуть, що батареї у їхніх квартирах холодні вже кілька тижнів

У Кривому Розі у середу, 19 грудня, мешканці двох будинків вийшли на мітинг та перекрили дорогу через відсутність опалення у квартирах.

Про це повідомляє «5 канал»

Мешканці міста кажуть, що батареї у їхніх квартирах холодні вже кілька тижнів. Тому вони вийшли у центр міста і на годину перекрили дорогу.

«У квартирах дуже холодно, діти хворіють. Жодна служба не може взяти на себе відповідальність і навести порядок з опаленням. Батареї буквально ну 30 градусів, не вище, дуже холодно. Людям немає різниці, що на вулиці стояти, що вдома замерзати. Тому люди вийшли на вулицю, іншого виходу у нас вже немає», - розповів місцевий мешканець Євген.

У постачальника кажуть, що тепломагістралі підтоплює холодна вода. Комунікації, на яких стався порив, належать міськводоканалу. До водоканалу теплопостачальник вже звернувся, але відповіді поки не отримав.

«Ділянка траси теплоцентралі від будинку 30 до будинку 34 по вулиці Мусоргського затоплено водою іншого підприємства. Проведення повного обстеження та забезпечення мешканців зазначених будинків якісною послугою можливо лише після усунення підтоплення нашої ділянки траси», - пояснила фахівець зі зв’язків з громадськістю підприємства «Теплоцентраль»  Олена Фоменко.

Раніше повідомлялося, що близько 20 тисяч жителів Дніпра і області ризикують залишитися без газу через борги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: