Місії ОБСЄ не дали проінспектувати черговий «гумконвой» РФ

Місії ОБСЄ не дали проінспектувати черговий «гумконвой» РФ

«Гумконвой» РФ був помічений біля околиць Луганська

Бойовики «ЛНР» не пустили місію ОБСЄ до машин гумконвоя РФ в Луганську. Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ.

«Колона заїхала на територію комплексу, розташованого на вул. Даргомижського, 4а, на південній околиці Луганська. Коли спостерігачі спробували пройти на територію комплексу, два збройних члени «ЛНР» в одязі, на якому був напис «міліція ЛНР» російською мовою, не пропустили їх, заявивши, що доступ СММ буде надано тільки з дозволу інших членів «ЛНР», - зазначили в ОБСЄ.

За даними СММ, в Донецькій і Луганській областях місія зафіксувала кілька колон вантажівок, на бортах яких були написи російською мовою «Гуманітарна допомога від Російської Федерації».

«21 грудня, близько 8:55, на південно‑східній околиці підконтрольного «ЛНР» Луганська члени патруля Місії бачили автоколону у складі 16 тентованих вантажівок білого кольору (п'ять з військовими номерними знаками Російської Федерації на чорному тлі, а решта - з цивільними номерними знаками Російської Федерації на білому тлі), яка рухалася по автодорозі M04 в північно‑західному напрямку. Колону супроводжували принаймні три автомобілі (білого кольору з оранжевими смугами на бортах) з увімкненими синіми проблисковими маячками, а також три автомобілі біло‑синього кольору і машина швидкої допомоги. На деяких з них були номерні знаки Російської Федерації (номерні знаки на інших автомобілях супроводу розглянути не вдалося)», - повідомили спостерігачі ОБСЄ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: