Смертельна ДТП на Рівненщині: загинули двоє військовослужбовців

Смертельна ДТП на Рівненщині: загинули двоє військовослужбовців
Місце смертельної ДТП у Рівненській області

Водій автомобіля «Geely» під час обгону не впорався із керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом

Сьогодні, 20 грудня, близько шостої ранку в селі Любомирка Рівненської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомила прес-служба поліції Рівненської області.

«На місці події поліцейські встановили, що водій автомобіля «Geely», 43-річний мешканець Радивилова, рухаючись у напрямку Костополя, під час обгону не впорався із керуванням та допустив зіткнення із маршрутним автобусом «Mercedes» сполученням «Рівне-Володимирець», - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП водій та пасажир легковика загинули на місці. 56-річний керманич маршрутки, мешканець Здолбунова, отримав незначні травми та був госпіталізований до лікарні. В автобусі перебував лише водій.

Як повідомило видання «Рівне вечірнє», двоє загиблих - військовослужбовці. За даними газети, водій автомобіля «Geely», 43-річний військовик з Радивилова, їхав у напрямку Костополя. Він з колегою прямував на семінар у Рівне, але щось забув, отож повертався назад на полігон.

За частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: