У Чорному морі зазнало аварії українське судно

У Чорному морі зазнало аварії українське судно
На судні виникла технічна несправність, воно було знеструмлено, втратило керування, через що відносилось вітром в море.
Фото з відкритих джерел

Члени екіпажу українського риболовецького судна, яке зазнало аварії в Чорному морі, не постраждали

На риболовецькому судні «ОД-2592», коли воно перебувало в акваторії північно-західної частини Чорного моря поблизу Тендерівської коси, сьогодні вночі сталася аварія. Судно було знеструмлено, тому не могло повідомити українську владу про ситуацію, що склалася, і подало сигнал SOS.

Члени екіпажу українського риболовецького судна не постраждали. Про це речниця регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України Наталія Гуменюк повідомила в ефірі одного з телеканалів.

За її словами, на судні виникла технічна несправність, воно було знеструмлено, втратило керування, через що відносилось вітром в море.

Раніше ми повідомляли, що вранці у п’ятницю, 18 червня, два кораблі НАТО – британський есмінець HMS Defender D36 і фрегат ВМС Нідерландів HNMLS Eversten F805 – увійшли в одеський порт.

23 червня Росія заявила про порушення «російського кордону» британським есмінцем Defender біля мису Фіолент в окупованому Криму. Йшлося про ведення росіянами вогню з метою попередження, у т.ч. із застосуванням бойової авіації.

Нагадаємо, Нідерланди звинуватили РФ в «агресивних діях» біля окупованого Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: