Українці знищили новітню переносну станцію наземної розвідки росіян (відео)

Українці знищили новітню переносну станцію наземної розвідки росіян (відео)

Завдяки мужності особового складу та їх вмілим і злагодженим діям, воїнам вдалось виявити місце розташування ворожих корегувальників та знищити їх, - пресслужба

За допомогою знищеного обладнання, окупанти здійснювали прицільні обстріли наших позицій - пресслужба

Українські захисники 24 Окремої механізованої бригади імені короля Данила знищили переносну станції наземної розвідки ворога ПСНР-8 «Кредо-М1» російського виробництва, за допомогою якої окупанти здійснювали прицільні обстріли позицій Об’єднаних сил. Про це повідомляє пресслужба бригади.

«У смузі відповідальності 24 ОМБр імені короля Данила противник тривалий час використовував новітню переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 «Кредо-М1» російського виробництва. Дана станція дозволяла ворогу не тільки автоматично виявляти і визначати координати наших технічних засобів та підрозділів, а й вести точне корегування артилерійського вогню. Саме за допомогою цієї станції російські найманці здійснювали прицільні обстріли наших позицій»,- йдеться в повідомленні.

Як зазначається, неодноразово спеціальна моніторингова місія ОБСЄ фіксувала дану переносну станцію наземної розвідки на тимчасово окупованих російськими найманцями територіях та в своїх звітах засуджувала факти постачання Росією сучасної зброї на Донбас.

«Завдяки мужності особового складу та їх вмілим і злагодженим діям, воїнам вдалось виявити місце розташування корегувальників та нанести точкове вогневе ураження по позиції ворога пострілом з ПТКР та знищити її», - повідомили в пресслужбі.

Нагадаємо, у середу, 24 червня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі п’ять разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомлялося, Впродовж доби 22 червня місія ОБСЄ зафіксувала на Луганщині різке збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема приблизно 2170 вибухів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: