Залужний розповів, чим останніми днями займався на передовій (фото)

Залужний розповів, чим останніми днями займався на передовій (фото)
Валерій Залужний із Сергієм Шапталою відвідали зони відповідальності «Таврії» та «Одеси»
фото: Валерій Залужний/Telegram

Головком зустрівся з командувачами напрямків і командирами бригад, які виконують завдання на Донеччині, Херсонщині та в Запорізькі області

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний разом із начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою кілька днів працювали в зонах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ «Таврія» та «Одеса». Про це головком розповів у Telegram. 

«Провели плідну роботу із командувачами напрямків і командирами бригад, які виконують завдання на Донеччині, Херсонщині та Запоріжжі. Узгодили кроки задля підвищення ефективності застосування військ з урахуванням наявних ресурсів та оперативної обстановки», – написав Залужний.

Крім того, головнокомандувач ЗСУ й начальник Генштабу разом із командувачем Військово-морських сил детально опрацювали питання щодо ситуації в акваторії Чорного моря.

Нагадаємо, що в районі Кринок на Херсонщині Росія сконцентрувала приблизно 10 тисяч своїх загарбників. Ворог намагається вибити звідти українські сили. 

Також повідомлялося, що російські кадрові військові формують десантно-штурмові бригади, які дятимуть як спецпідрозділи для десантування й розвідки в тилу українських ліній оборони. За оцінками аналітиків, такий підрозділ уже діє на Запорізькому напрямку.

До слова, триває 690-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 61 бойове зіткнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: