Зеленський відвідав гарячу ділянку фронту та нагородив бойових пілотів

Зеленський відвідав гарячу ділянку фронту та нагородив бойових пілотів
Зеленський відвідав розташування Повітряного командування «Схід» Збройних Сил України
фото: Офіс президента

Захисники неба отримали з рук глави держави ордени Богдана Хмельницького І-ІІ ступенів та «За мужність» І ступеня

У межах робочої поїздки на Дніпропетровщину президент України Володимир Зеленський відвідав розташування Повітряного командування «Схід» Збройних Сил України та вручив державні нагороди пілотам. Про це інформує Офіс президента.

Глава держави заслухав доповідь командувача ПвК «Схід» Івана Теребухи щодо прикриття з повітря міст і громад, об’єктів критичної інфраструктури та лінії фронту.

Зеленський відвідав гарячу ділянку фронту та нагородив бойових пілотів  фото 1

Президентові розповіли деталі серії російських атак із використанням БпЛА на об’єкти у Дніпропетровській області та заходи з підсилення ефективності роботи українських мобільних вогневих груп і радіоелектронної боротьби для відбиття ударів ворожих дронів.

Також обговорювалися особливості застосування західних і гібридних систем ППО, перспективи зміцнення спроможностей ПвК «Схід» з урахуванням майбутніх надходжень озброєння.

Зеленський відвідав гарячу ділянку фронту та нагородив бойових пілотів  фото 2

Володимир Зеленський також поспілкувався з військовими й нагородив бойових пілотів. Захисники неба отримали з рук глави держави ордени Богдана Хмельницького І-ІІ ступенів та «За мужність» І ступеня.

«Я бачу перед собою потужних воїнів, які захищають наше небо і з неба захищають Україну, наші домівки, наших людей – дітей і дорослих. Дякую за ваші влучні дії, за знищення ворога. Бажаю вам усім здоров’я та перемоги. І побратимам вашим також перекажіть нашу подяку», – сказав глава держави.

Нагадаємо, під час робочої поїздки до Запорізької області президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових у районі села Роботине.

Нагадаємо, напередодні Всесвітнього дня боротьби проти раку президент України Володимир Зеленський відвідав дитяче відділення Національного інституту раку (НІР) у Києві. 

Раніше президент Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир воїнам зі складу Сил оборони, яким присвоєно звання Героя України, та родинам полеглих Героїв.

Також перша леді України Олена Зеленська зустрілася в Німеччині з президентською родиною Франком-Вальтером Штайнмаєром і Ельке Бюденбендер. Для відвідин обрала класичний сірий костюм і білу сорочку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: