Гройсман з'їздив у село на Київщині. Сфотографувався з козами

Гройсман з'їздив у село на Київщині. Сфотографувався з козами

Піарники голови уряду не зупиняються на досягнутому

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав фермерське господарство «Zinka» у селі Усівка Київської області.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Після зустрічі з Марі-Клод Бібо, міністром міжнародного розвитку Канади, вирушив до Київської області, до одного з провідних фермерських господарств регіону. Познайомився з продукцією ТМ «Zinka» під час виставки «Агро-2018», а сьогодні подивився промислові потужності. Господарство засноване лише 7 років тому, і зараз виробляє не тільки класичну продукцію, а й вишукані сири та кисломолочні продукти на основі козячого молока», - написав Гройсман.

Він опублікував фотографії з ферми і похвалився, що його пригостили сирами і кисломолочною продукцією.

Він додав, що розмовляв з робітниками, зокрема з комбайнерами. 

«Поговорили про «наболіле», про проблеми та плани на майбутнє. Людей хвилюють прості та важливі речі – розвиток їх підприємства, можливість реалізувати себе, поставити на ноги дітей, знати, що завтра все буде добре. Те саме актуально і для мене. Тому ми розробили багато програм допомоги саме для таких невеликих підприємств», - зазначив Гройсман.

На фото, опублікованих прем’єром, видно, що він не тільки спілкувався з комбайнерами, алей проїхався з ними на комбайні по полю в якості пасажира.

Варто зазначити, що Гройсман щорічно фотографується в кабіні комбайна під час жнив. Так, в 2017 році прем’єр 20 липня інспектував агросектор Тернопільській області.

Ось як виглядав тоді прем’єр:

0001-d56c4e66-5970ca7a-69e6-219e4728

Нагадаємо, подібні зустрічі наймолодшого за всю історію України прем'єра за стилістикою все більше нагадують спілкування літніх радянських вождів з трударями, жінками, дітьми, пенсіонерами...

На думку політтехнолога Віталія Бали, любов до заводів і фабрик нав’язали прем’єру його іміджмейкери, аби штучно створити образ господарника, запит на якого зараз є у суспільстві.

«Я думаю, що ті люди, які працюють з Гройсманом, вони навряд чи можуть запропонувати щось нове, аби якось виокремити пана Гройсмана серед політиків. Враховуючи те, що він у своїх виступах постійно (і не завжди доречно) посилається на свій – як він вважає успішний - досвід роботи мером міста Вінниця, йому намагаються створити образ господарника», - робить висновок експерт.

Бала також підкреслив, що «Гройсман-господарник» втілений не лише на фотографіях, а й у виступах. 

Читайте також: «Совок» на марші. Як Гройсман став Брежнєвим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: