Суспільний мовник позбавив телекомпанію нардепа Деркача ефіру

Суспільний мовник позбавив телекомпанію нардепа Деркача ефіру

Власник ТОВ «Ера-Медіа», народний депутат України, колишній регіонал Андрій Деркач

Програма «Доброго ранку, Країно!» припиняє вихід в ефір

З 11 липня 2020 року у зв’язку із закінченням договору в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ припиняється вихід ранкової програми «Доброго ранку, Країно!». Про це повідомляє пресслужба Суспільного.

Зазначимо, ця програма створювалася ТОВ «Ера-Медіа», що належить політику, народному депутату,  колишньому регіоналу Андрію Деркачу,  на замовлення Національної суспільної телерадіокомпанії України.

«12 липня 2017 року між ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» та ТОВ «Ера-Медіа» був укладений договір №318-16/4, за яким «Ера-Медіа» виробляла програму «Доброго ранку, Країно!», яка виходить у прямому ефірі на UA: ПЕРШИЙ із 6:30 до 9:30 із понеділка по неділю включно. У липні 2019 року сторони домовилися про можливість продовження співпраці терміном на один рік. За умовами договору НСТУ не має права втручатися в редакційну політику програми «Ера-Медіа», проте має право моніторити випуски й надавати рекомендації в разі виявлених порушень стандартів журналістики, які неприпустимі для Суспільного мовника. Автопролонгація стосунків договором не передбачена.Суспільний мовник вдячний партнерам ТОВ «Ера-Медіа» за багаторічну співпрацю», – йдеться у повідомленні.

З 11 липня в ранковому слоті на UA: ПЕРШИЙ виходитимуть дитячі програми, мультиплікаційні фільми, марафон «Суспільна студія» та свіжі випуски новин.

 Нагадаємо, наприкінці травня в Україні виник скандал з так званими «плівками Деркача» – записом можливої розмови ніби експрезидента України Петра Порошенка та колишнього віцепрезидента США Джо Байдена від 16 листопада 2016 року, оприлюдненим депутатом Ради Андрієм Деркачем

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова відкрила кримінальне провадження за записами  розмов Джозефа Байдена і Петра Порошенка.

Сім колишніх послів США в Україні заявили про спробу втягнути українську державу в американські внутрішні справи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: