Третину державного фінансування «Батьківщина» спрямувала на оплату виступів на телебаченні

Третину державного фінансування «Батьківщина» спрямувала на оплату виступів  на телебаченні
Юлія Тимошенко в ефірі одного з українських телеканалів
Фото: tymoshenko.ua

Всього партія витратила протягом 2017 року 30,51 млн грн

Понад 10 млн грн Всеукраїнське об'єднання  «Батьківщина» витратило на оплату виступів представників партії на українських телеканалах, таких як «Інтер», «ICTV», «Новий канал», «СТБ» тощо. Про це йде мова у дослідженні центру «Ейдос».

Всього партія витратила протягом 2017 року 30,51 млн грн.

Пропаганда увійшла в ТОП-5 видатків «Батьківщини», разом із витратами на оренду офісних приміщень та іншого нерухомого майна, оренду і утримання автопарку, а також витратами на Секретаріат.

Протягом 2017 року партія витратила 1,29 млн грн на соціальні виплати, такі як матеріальна допомога у зв’язку із вагітністю та пологами, оренда приміщення, банківське обслуговування, дизайн-проект, ремонт і купівля авто, оплата харчування та кави-брейку, оренда звукозаписувального і світлового обладнання тощо.

З бюджетних коштів 6,05 млн грн заплатили ТОВ «МЦ Файнанс» і ТОВ «Екотехпром» за здачу в оренду партії власного нерухомого майна, на оренду гаражів і складських приміщень «Батьківщина» витратила 102,4 тис. грн, а  утримання автопарку - 3,18 млн грн.

У 3,98 млн грн обійшлось партії утримання Секретаріату. Ще 1,24 млн «Батьківщина» витратила на оплату туристичних послуг: бронювання готелів, авіаквитків, оренду ВІП-залів.

Нагадаємо, політична партія «Народний фронт» в 2017 році отримала найбільше коштів з державного бюджету серед всіх 352-х партій  – 113,8 млн грн.

Детальніше читайте: Партійна каса Тимошенко: «новий курс» старими шляхами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: