Винна погана компанія? Разумков та Гетманцев посварилися у прямому етері (відео)

Винна погана компанія? Разумков та Гетманцев посварилися у прямому етері (відео)
Політики зчепилися через цінності «слуг»
Скріншот із відео

Разумков звинуватив колишніх соратників у підміні понять

Ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков посварився із депутатом Верховної Ради від «Слуги народу», головою Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетманцевим в етері програми «Свобода слова з Савіком Шустером» на телеканалі ICTV.

Політики почали обговорювати відставку голови Верховної Ради, а також цінності, з якими «Слуги народу» йшли на вибори в 2019 році.

«Ми з вами йшли (на вибори, – ред.) з одними цінностями, але чомусь ви потрапили в погану компанію», – сказав Гетманцев, натякаючи на самостійну політичну позицію Разумкова.

Ексспікер зазначив, що справді «слуги» й він зокрема йшли на вибори з одними цінностями.

«Я з ними залишився, ви – ні. Я не пам'ятаю у нашій з вами програмі, що РНБО у нас дорівнює суд: це раз. Два: підміна понять – це дуже зручно. Коли ви мені розповідаєте про командну гру, я щось не пам'ятаю в Конституції, що голова Верховної Ради повинен бути командою… Він повинен працювати в межах своїх повноважень. Якщо ми говоримо про підходи, то підхід у нас був один для всіх: це закон. Але, на жаль, ви відійшли від цього підходу. Сьогодні своїми бажаннями підмінюєте те, з чим ми дійсно йшли на вибори», – сказав він.

Гетманцев відповів, що є велика різниця між спікером парламенту та спікером опозиції.

«Ви були спікером опозиції, яка бореться з тими цінностями, з якими ви йшли разом з нами», – сказав він.

Після цих слів Разумков почав говорити на підвищених тонах. Двоє політиків почали перебивати один одного та звинувачувати в підміні понять. Разумков вигукнув, що зараз «слуги» творять беззаконня в країні. Гетманцев сказав, що Разумков робить із себе «жертву», виступаючи на українських каналах.

Нагадаємо, колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, який нещодавно відзначив свій день народження, розповів, які любить отримувати подарунки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: