Зеленський розповів, чи дивився виступ Путіна

Зеленський розповів, чи дивився виступ Путіна
фото з відкритих джерел

Глава держави підкреслив, що для захисту українських міст потрібно захистити небо

Президент Володимир Зеленський не дивився сьогоднішнє звернення російського диктатора Володимира Путіна до Федеральних зборів РФ, адже в цей час росіяни вбивали українців на Херсонщині. Про це він сказав під час спільної з прем`єр-міністеркою Італії Джорджою Мелоні пресконференції у Києві.

«Сьогодні виступав чи звертався президент путін. Що можна сказати? Я не дивився його звернення через те, що саме в цей час, ви знаєте, що відбувались удари по Херсонщині, постраждала 21 людина, шестеро загинули, на жаль. Прийміть, будь ласка, мої співчуття, всі близькі й рідні», – сказав президент.

Глава держави підкреслив, що для захисту українських міст потрібно захистити небо.

«По-іншому поки що захиститись від держави-терориста неможливо, але все попереду, і ми до цього готуємося», – додав він.

Нагадаємо, сьогодні, 21 лютого, Путін виступив із посланням до Федеральних зборів. Як і очікувалось, основна частина промови російського диктатора стосувалась питання війни з Україною.  

У своїй черговій, 18 за рахунком промові, Путін «позитивно» оцінив перебіг військових подій в Україні, висловив низку традиційних меседжів про «не ми почали цю війну», а також взявся до нового ядерного шантажу. Детальніше про те, що Путін сказав у посланні – тут.

Читайте також: Підемо далі. Путін шантажує США та Європу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: