«А як же кавун?»: Зеленський розповів, навіщо приїхав до Херсона

«А як же кавун?»: Зеленський розповів, навіщо приїхав до Херсона
Зеленський відвідав деокупований Херсон
фото з відкритих джерел

Президент зазначив, що йому хочеться підтримати херсонців

Глава української держави Володимир Зеленський пояснив журналістам, чому він приїхав до нещодавно звільненого від російських загарбників Херсона. 

Журналіст Дмитро Комаров запитав у Зеленського, чому він вирішив ризикувати і приїхати, адже він міг звернутись до жителів міста у онлайн-форматі.

«А як же херсонський кавун?», – каже президент.

Проте згодом глава держави зазначив, що це жарт.

«Якщо чесно, то важливо бути тут. Всі ж ризикують. Військові ризикують щоденно. Журналісти ризикують. Ми ж говоримо про Херсон. Мені здається треба бути тут і підтримати херсонців, підтримати людей. Ми обіцяємо, що ми реально повертаємось, що ми реально піднімаємо наш прапор. Хочеться емоції, енергії від людей отримати», – зазначив Зеленський.

На запитання чи президент вже пробував кавун, він відповів: «Ще ні».

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський прибув із візитом до нещодавно звільненого від російських загарбників Херсона.

Нагадаємо, 11 листопада Міноборони України повідомило про звільнення Херсона від окупантів. Збройні сили України зайшли в Херсон. Шляхи відступу російських окупантів перебувають під вогневим контролем української армії.

Секретар РНБО Олексій Данілов закликав українців не поспішати повертатися в деокуповані райони Херсонської області.

Також Данілов повідомляв, що на визволеній території Херсонщини окупанти переодягаються в цивільний одяг, намагаючись сховатися та уникнути відповідальності за воєнні злочини.

Читайте також: Херсон наш. Що далі?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: