Студенти вишів завершать навчальний рік дистанційно, – МОН

Студенти вишів завершать навчальний рік дистанційно, – МОН
«Якщо зміниться епідеміологічна ситуація і буде знято обмеження щодо можливості відвідування закладів вищої освіти, то вищі навчальні заклади зможуть організувати сесію в аудиторіях» – Мандзій

Період проведення сесій зміщуватися не буде

Виконувачка обов’язків міністра освіти та науки Любомира Мандзій заявила, що вищі навчальні заклади завершать нинішній навчальний рік дистанційно.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Ми надали рекомендаційний лист закладам вищої освіти щодо організації закінчення навчального року. З огляду на ситуацію, що склалася, закінчення навчального року відбуватиметься дистанційно. І вищі навчальні заклади мають бути готовими завершити навчальний рік», – сказала Мандзій.

Також вона додала, що період проведення сесій зміщуватися не буде.

«Викладачі закладів зараз працюють зі своїми студентами дистанційно. І ми рекомендували підійти організовано до закінчення навчального року і закінчити його в передбачені терміни, організувати дистанційно складання іспитів і сесії. Якщо зміниться епідеміологічна ситуація і буде знято обмеження щодо можливості відвідування закладів вищої освіти, то, безумовно, вищі навчальні заклади зможуть організувати сесію в аудиторіях», – зазначила Мандзій.

Нагадаємо, 23 квітня Любомира Мандзій повідомила, що українські школярі цього навчального року вже не повернуться до звичного навчання у школах. Навчання триватиме до кінця травня у дистанційній формі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: