Українських дітей тепер навчають російською. Черговий скандал в онлайн-школі

Українських дітей тепер навчають російською. Черговий скандал в онлайн-школі
«Йолки палки», - таким виразом Діма Коляденко завершив урок англійської для учнів восьмого класу
Скріншот з відеозапису

«Зірковим гостем» уроку англійської став шоумен Діма Коляденко, який розмовляє лише російською

Нещодавно відбувся онлайн-урок з англійської мови для учнів восьмого класу, в якому зірковим гостем «Всеукраїнської школи онлайн» став шоумен і хореограф Діма Коляденко.

Шоумен сказав лише пару фраз англійською, далі перейшов на російську.

На урок англійської мови Коляденко прийшов одягненим у червоний піджак, білі снікерси, чорну майку та джинси. Образ шоумена доповнювала біла трикотажна шапка.

Переглянути цей допис в Instagram

#вчимосьвдома #английскийязык #векжививекучись @dima_kolyadenko #школа #министерствообразования @minobr43 @zelenskiy_official

Допис, поширений Di.Ko. (@dima_kolyadenko)


«Йолки палки», - таким виразом шоумен завершив урок англійської для дітей.

«Здається, у мене навіть після уроку з'явився якийсь англійський акцент», – сказав Коляденко після занять, заявивши, що в майбутньому сподівається відвідати Лондон.

Вчителька розмовляла тільки англійською, а Діма Коляденко тільки російськоюВчителька розмовляла тільки англійською, а Діма Коляденко тільки російською

Нагадаємо, що нещодавно відбувся онлайн-урок з хімії для учнів сьомого класу, в якому зірковим гостем був телеведучий-гуморист Ігор Ласточкін. Батьків обурило те, що Ласточкін розмовляв російською мовою, а вчитель не зробив жодного зауваження.

Телеведучий зумів сказати лише кілька реплік українською, далі перейшов на російську, оскільки не зміг згадати, як правильно завершити речення державною мовою. У мережі обурилися, що Міносвіти та Офіс президента випустили в ефір урок на тему «Вода», який перетворився на глузування з української мови.

Зазначимо, протягом онлайн-навчання українці звернули увагу на низку помилок вчителів.

Зауважимо, що уроки виходили не в прямому ефірі, а у записі. Тобто автори проєкту мали змогу перезаписати відео без помилок, але на момент трансляції уроків по телебаченню вони цього не зробили.

«Всеукраїнська школа онлайн» – проєкт, який стартував в Україні 6 квітня для забезпечення дистанційного навчання школярів під час карантину. Участь у зйомках візьме приблизно 40 київських педагогів, а ролі учнів виконуватимуть медійні особи.

Нагадаємо, що з ініціативи київської мерії і Департаменту освіти КМДА 16 березня стартував освітній проект «Відкритий урок». Телеканалу «Київ» вдалося залучити кращих викладачів Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка, вчителів столичних шкіл і ліцеїв. Відеоуроки можна подивитися на сторінці телеканалу у Facebook, а також на його Youtube-каналі. Надалі передбачається, що програма «Відкритий урок» стане постійною.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: