На каналі Коломойського бунт проти Зеленського?

На каналі Коломойського бунт проти Зеленського?

Ведуча та кореспондент ТСН після вчорашнього випуску «Права на владу» публічно висловили свою підтримку Петру Порошенку

Ведуча нічного випуску ТСН (телеканал 1+1) Юлія Бориско відкрито висловилась на підтримку Петра Порошенка. До цього її спонукав вчорашній ефір ток-шоу «Право на владу», на якому був присутній президент, а його суперник на виборах Володимир Зеленський долучився по телефону.

«І якщо до вчора мене пригнічувало, що голосуватиму за ПП (Петра Порошенка – Прим.) вимушено і не за покликом серця, то пригнічення більше немає. Вернулась давно забута повага до сильної сторони президента, особливо на контрасті з телефонним співрозмовником. А з повагою до сильної особистості вже значно приємніше за неї голосувати», - написала ведуча телеканалу, який підтримує Володимира Зеленського.

Її пост в Facebook «лайкнули» 12 тис. читачів, має 3,5 тис. поширень та майже 800 коментарів.

Свою підтримку Петру Порошенка після вчорашнього ефіру висловила також і Наталія Фібриг, кореспондент ТСН в Німеччині. Вона порівняла Зеленського з гопником, а також зізналась, що в першому турі голосувала за діючого президента.

«Фейеричний гопо-перформанс від Зеленського дозволить мені проголосувати за Порошенка із значно більш легким серцем, ніж це було в першому турі», - написала Фібриг в Facebook.

Нагадаємо, 11 квітня в студію «Право на владу» несподівано з’явився Петро Порошенко і закликав Зеленського також з’явитись в прямий ефір. Як з’ясувалось, Зеленський в цей час вже був у Франції і зв’язався зі студією по телефону.

Володимир Зеленський та чинний президент України Петро Порошенко посперечались у прямому ефірі телеканалу «1+1» через майбутні дебати.Після словесної перепалки шоумен кинув слухавку. Власне така поведінка Зеленського викликала багато критики.

Після цього Олександр Ткаченко, гендиректор групи «1+1 media», яка належить Ігорю Коломойському, заявив, що телеканал збирається подати до суду на чинного президента Порошенка. Причиною позову він назвав звинувачення на адресу каналу та випадок коли Порошенко «ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: