ДСНС попередила про найвищий рівень пожежної небезпеки

ДСНС попередила про найвищий рівень пожежної небезпеки
У Києві 18 червня буде спекотно і без опадів

З 18 по 23 червня в Україні, крім більшості районів західних областей, переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека

Погода в Україні сьогодні, 18 червня, сприятиме підвищеному рівню пожежної небезпеки. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Гідрометцентру.

Зокрема, повідомляється, що з 18 по 23 червня в Україні, крім більшості районів західних областей, переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

У Києві в період з 18 по 23 червня надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Зазначимо, сьогодні, 18 червня, в Україні погода буде дощова з грозами в західних і деяких центральних і південних областях. Температура повітря вдень підніметься до +32 градусів. У Києві 18 червня буде спекотно і без опадів, температура повітря вдень коливатиметься від +28 до +30.

Крім того, синоптик Наталка Діденко повідомила, що 19 червня в Україні буде спекотно, лише в деяких областях очікуються короткочасні дощі. Температура повітря протягом дня складе +28 +33 градусів, у західних областях +26 +29.

Нагадаємо, заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня заявила, що найближчого тижня в Україні збережеться спека з денною температурою вище 30 градусів.

Також за даними Центральної геофізичної обсерваторії, в червні в Києві вже зафіксовано кілька температурних рекордів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: