Рашисти звозять тіла загиблих маріупольців у приміщення супермаркету

Рашисти звозять тіла загиблих маріупольців у приміщення супермаркету
фото: Telegram / Андрющенко Time

Наочна демонстрація нелюдства та загроз епідемії

У Маріуполі Донецької області росіяни облаштували звалище трупів у супермаркеті.

Страшну знахідку виявили в Лівобережному районі міста. Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко та опублікував фото з місця події.

У Маріуполі спостерігається катастрофічна нехватка людей для захоронення та потужності навіть імпровізованих моргів У Маріуполі спостерігається катастрофічна нехватка людей для захоронення та потужності навіть імпровізованих моргів

«В приміщенні супермаркету «Щирий кум» в Лівобережному районі по просп. Свободи росіяни облаштували трупозвалище. Сюди звозять тіла загиблих, що вимило з могил при спробі відновлення водопостачання та частково – ексгумованих», – написав радник міського голови.

«Катастрофічна нехватка людей для захоронення та потужності навіть імпровізованих моргів. До такого ступеня, що в Москві розпочали окрему рекрутингову кампанію паталогоанатомів. Фото свіже. Наочна демонстрація нелюдства та загроз епідемії», – додав Андрющенко.

Раніше повідомлялося, що російські війська змушують маріупольців самостійно прибирати завали, погрожуючи скасувати завіз води.

Додамо, що вчора у Маріуполі на території колишнього заводу «Октябрь» виявили черговий могильник.

Відомо, що у Маріуполі може виникнути епідемічна та екологічна катастрофа внаслідок бойових дій. Трупна отрута може потрапити у водопровідну систему міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: