Солдат Луценко розповів, як заяви Арестовича шкодять звільненню Херсона

Солдат Луценко розповів, як заяви Арестовича шкодять звільненню Херсона
Кожна нормальна країна зберігає у таємниці дату удару, а тим паче – напрямок удару, вважає Луценко
фото: Юрій Луценко/Facebook

«Арестович – як магнітик на холодильнику: гарний, але не приносить користі»

Необдумані заяви радника голови Офісу президента Олексія Арестовича шкодять звільненню Херсона та наражають на небезпеку українських захисників. Таку думку у інтерв’ю телеканалу «Прямий» висловив колишній генеральний прокурор, а нині боєць територіальної оборони Юрій Луценко. «Арестович – як магнітик на холодильнику: гарний, але не приносить користі», – пожартував він.

Ексгенпрокурор також додав, що прізвище Арестовича серед солдатів південного напрямку викликає дуже негативні почуття: «Бо Арестович уже взяв не тільки якийсь там Херсон, не тільки Правдине, а й село Киселівку. Насправді нічого цього не взято. І після кожної його заяви кількість окупантів у цих населених пунктах збільшується».

За словами Юрія Луценка, у результаті фантазії Арестовича через Дніпро з окупованого Криму на сьогодні переправлено 12 бойових тактичних груп. Це приблизно 12 тисяч окупантів із технікою. Ось до чого приводить анонсування наступу на Херсон.  

«Тому і у мене, і у кадрових військових його фантазії і пустомельство викликає виключно негатив. Вважаю, що кожна нормальна країна завжди зберігає у таємниці дату удару, а тим паче – напрямок удару. А у нас скоро дійде до того, що Арестович оголосить, хто якими підрозділами командує, у кого який позивний і на якій частоті. Це неприпустимо. Поки одні брешуть, інші за це платять кров’ю», – підсумував колишній головний прокурор.

Нагадаємо, раніше колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко показав, як разом із побратимами проводить дозвілля на фронті. Нинішній стрілець батальйону тероборони розповів, що вояки потребують і «духовного боєкомплекту», а тому читають книги, подаровані одним із видавництв.

Також Луценко озвучив три сценарії ймовірного розвитку подій зі звільнення українських територій від окупантів.

Додамо, що у батальйоні разом із Юрієм Луценком несуть службу інші політики та відомі люди. Зокрема, колишній в.о. президента України Олександр Турчинов, екснардеп Сергій Хлань та колишній перший заступник голови СБУ Павло Демчина.

Читайте такожЮрій Луценко: Маємо 150 нових Героїв України, а знаємо лише пса Патрона. Знаєте чому?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: