Супрун розказала, хто серед відомих лікарів мільйонер, а хто расист

Супрун розказала, хто серед відомих лікарів мільйонер, а хто расист
Уляна супрун вважає, що українцям пора дорослішати, вимикати телевізор і розуміти наслідки власних рішень

Ексміністерка вважає, що не можна голосом «бідних лікарів» вважати мільйонера Бориса Тодурова і залучати «експертизу» інфекціоніста-расиста Голубовську

Колишня очільниця Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що не варто голосом «бідних лікарів» вважати мільйонера Бориса Тодурова, а для протидії пандемії коронавіруса залучати «експертизу» інфекціоніста-расиста Ольгу Голубовську. Про це Супрун написала на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо вважати голосом «бідних лікарів» мільйонера і переховувача вбивць Тодурова (Борис Тодуров, лікар-кардіолог, у березні 2014 року Тодуров відвідав Крим під час російської окупації. Там він прооперував матір, так званого, керівника окупованого півострова Сергія Аксьонова і сфотографувався з Аксьоновим – ред.), то можна навіть не відчути, як всі притомні медики втечуть. Якщо для протидії пандемії залучати «експертизу» інфекціоніста-расиста Голубовську (Ольга Голубовська,  лікар-інфекціоніст називала медреформу Супрун злочином проти українців – ред.), то можна за три місяці досі не спромогтись тестувати людей на Covid-19 у достатніх масштабах і не забезпечити медиків елементарними засобами захисту», - написала Супрун.

Супрун закликала українців дорослішати, вимикати телевізор і розуміти наслідки власних рішень.

Як повідомлялося, Супрун стверджує, що вже до кінця цього року сотні тисяч пацієнтів можуть не отримати життєво необхідні ліки.

Нагадаємо, в середині березня колишню міністерку Уляну Cупрун не пустили на поріг парламенту. Вона не змогла потрапити на засідання комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, де мало обговорюватися скасування медреформи. 

Раніше повідомлялось, що Міністерство охорони здоров’я ініціює підвищення заробітних плат медичних працівників. Підвищення буде у розмірі до 50% і потребуватиме додатково 11 млрд грн з державного бюджету.

Зазначимо, що з 1 червня Міністерство охорони здоров'я запровадить нову систему фінансування лікареньЗа словами Степанова, дефіцит фінансування наразі є майже в тисячі лікарнях країни.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: