Український дипломат розказав, чого чекає світ від Зеленського

Український дипломат розказав, чого чекає світ від Зеленського
Кулеба наголошує, що Захід хоче аби наша країна ставала більш європейською зсередини

«Для Заходу головне, щоб вибори відбулися демократично», - Кулеба

Український дипломат, постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба впевнений, що у разі перемоги на виборах президента Володимира Зеленського треба готуватися до різних сценаріїв. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

Кулеба вважає, що абсолютно нічого не треба боятися. «І наші європейські партнери ставляться до цього так само», - зазначає дипломат.

На його думку, для Заходу головне, щоб вибори відбулися демократично. «Тому що недемократично проведені вибори - це підрив легітимності результату, це загострення кризи», - каже Кулеба і наголошує, що Захід хоче, щоб наша країна продовжувала трансформуватися, ставала більш європейською зсередини. «Не у гаслах, а саме зсередини. І щоб функціонували державні інститути, забезпечували розвиток країни», - уточнює дипломат.

Кулеба каже, що не бачить поки якогось негативу стосовно Зеленського. «Вони знають Порошенка, вони визнають його заслуги, це факт. А Зеленського вони просто не знають і не розуміють. І, відповідно, не роблять жодних висновків. Поки що…», - резюмує постійний представник України при Раді Європи.

Нагадаємо, український дипломат Дмитро Кулеба представив свою нову книгу «Війна за реальність. Як перемагати у світі фейків, правд і спільнот».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: