Вчені розкрили три простих способи скоротити ризик виникнення раку

Вчені розкрили три простих способи скоротити ризик виникнення раку

Експерти вважають, що в першу чергу необхідно підтримувати здорову вагу

Фахівці розкрили три простих способи скоротити ризик виникнення раку.

Про це повідомляє Express з посиланням на дані World Cancer Research Fund.

Експерти вважають, що в першу чергу необхідно підтримувати здорову вагу. Це допоможе зменшити ймовірність появи 12 видів раку, в тому числі кишечника, нирок, печінки і шлунка.

На думку фахівців, також вкрай важливу роль відіграє фізична активність. Рекомендується, як мінімум 150 хвилин в тиждень робити вправи.

При цьому особливу увагу варто приділяти дієті.

Так, для скорочення ризику появи онкологічних захворювань необхідно правильно харчуватися: їсти більше овочів і фруктів, злакових і бобових, а також уникати червоного м'яса, солодких газованих напоїв і алкоголю.

Нагадаємо, вчені пояснили проблеми з мозком у хворих на Covid-19.

До слова, вчені Університету Хіросіми в Японії з’ясували, що вітамін В6 полегшує цитокіновий удар у пацієнтів з важкою формою коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що хворі на коронавірус можуть різко відчути погіршення стану і навіть померти за через пошкодження легенів, мозку чи печінки, ймовірною причиною чого вважають цитокіновий шторм, коли імунна система занадто сильно і нерозбірливо реагує на інфекцію.

Глава Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебрейесус заявив, що він стурбований появою в ЗМІ різних країн повідомлень про виявлений у дітей загадковий синдром, і закликав лікарів звернути увагу на цю проблему.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: