Відомий російський режисер потрапив у «чистилище» «Миротворця»

Відомий російський режисер потрапив у «чистилище» «Миротворця»
Федір Бондарчук

Бондарчука звинувачують в антиукраїнській пропаганді, підтримці агресивної політики Росії і маніпулюванні суспільно значущою інформацією

Російський режисер Федір Бондарчук потрапив у чорний список «Миротворця». Анкета режисера розміщена в розділі «Чистилище».

Бондарчука звинувачують в антиукраїнській пропаганді, підтримці агресивної політики Росії і маніпулюванні суспільно значущою інформацією.

Таким чином режисер опинився серед російських діячів культури, які підтримали політику президента РФ Володимира Путіна щодо окупації частини української території російськими бойовиками та анексії Криму.

Як відомо, Бондарчук знаходиться у списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, і отримав заборону на в'їзд в Україну.

3310

Раніше до чорного списку «Миротворця» внесли українофоба Вассермана.

«Главком» також повідомляв, що співак і музикант та зірка серіалу «Бригада» Павло Майков потрапив у «чистилище» «Миротворця» через гастролі в окупованому Криму.

Влітку в базу «Миротворця» потрапили російська актриса і зірка телесеріалу «Кухня» Олена Підкамінська. Крім Підкамінської, лави ворогів України поповнили російські актори, серед яких: Катерина Волкова, Андрій Фролов, Андрій Феофанов та Анна Попова.

Також відомо, що Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну. Співачка пов'язує заборону на в'їзд зі своїм виступом в Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: