Зірки шоу-бізнесу привітали українців з Новим роком

Зірки шоу-бізнесу привітали українців з Новим роком

Святослав Вакарчук побажав «не загубити себе всім тим, хто себе знайшов, знайти себе тим, хто шукає»

Українців, зокрема, привітали Тіна Кароль, Джамала, Настя Каменських, Влад Яма, Dzidzio та Святослав Вакарчук

Зірки українського шоу-бізнесу привітали громадян країни з Новим роком. Вони це зробили в ефірі святкового випуску ТСН.

«Неймовірно щаслива сьогодні вітати вас з Новим роком, з Різдвом Христовим. Побажати вам щастя, радості, благополуччя, мирного неба нам над головою, насправді це дуже важливо», - сказала Тіна Кароль. «Робіть добрі справи, живіть на повну, відчувайте життя, відчувайте силу, відчувайте натхнення», - додала вона.

«Усім нам сильно потрібен мир, стан спокою. Щоби не було приводів для великих хвилювань, а були приводи для клопотів приємних, родинних, хай навіть побутових», - висловила своє побажання Олена Кравець.

«Я хочу привітати всіх глядачів ТСН і хочу вам побажати, щоб у вашому новому році були тільки добрі і справжні крилаті новини, які б вас надихали, підіймали і дарували вам кохання», - бажає українцями Джамала. «Щоб все-все-все склалося так, як ви собі придумали, намріяли», - каже вона.

Настя Каменських вітає одразу з Новим роком та Різдвом і бажає всім, на її погляд, найголовнішого. «Міцного здоров’я. Ну і, звичайно, щоб усі ваші мрії у новому 2019 році здійснилися», - сказала співачка.

«Бажаю посмішок справжніх, друзів щирих, побільше радості і здійснення мрій. І хочеться, щоб ви обіймали одне одного частіше», - говорить українцям Влад Яма.

Найкращого, тобто щастя та здоров’я близьких, бажає всім Даша Астаф’єва. «І хай добрих моментів, як свято, котре ми відзначаємо сьогодні, буде побільше у вашому життя», - додає вона.

Дмитро Шуров побажав добра всім, хто його чує. «Нехай кожен день дарує якісь нові емоції, відкриття, прекрасні-прекрасні речі трапляються з вами. Нехай піаніно вашої душі завжди буде налагоджене, як слід і звучить фантастично. Будьте щасливими», - сказав він.

Tayanna зичить українцям «фантастичного настрою, щастя і здоров’я, любові в серці», а Dzidzio має прохання: «Будь ласка, влюбіться по самі вуха і будьте щасливими людьми!»

Теплі слова сказав і Святослав Вакарчук. «Насправді найбільше я хочу вам побажати звичайного людського щастя, не загубити себе всім тим, хто себе знайшов, знайти себе тим, хто шукає. Здоров’я, усмішок і всього-всього найкращого. Ну, а на додаток до всіх цих щирих побажань – всім нам ще трошки мудрості і терпіння», - побажав він.

До слова, на телеканалі «1+1», який належить українському олігарху Ігорю Коломойському, з Новим роком країну вітав Зеленський.

Як відомо, за кілька хвилин до Нового року шоумен Володимир Зеленський оголосив, що йде в президенти України.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко підбив підсумки 2018 року та привітав українців з Новим роком. За словами глави держави, «ми стали далі від Москви і ближче до Європи».

Зазначимо, що Новий рік в українських поїздах зустріли майже 20 тисяч пасажирів.

До слова, поліція очікувала майже півтора мільйона українців на святкуванні в новорічну ніч.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів

    Читайте також

    Дата публікації новини: