Зеленський заявив, що іде в президенти України

Зеленський заявив, що іде в президенти України
Володимир Зеленський
Скріншот з відео

«Дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України. І одразу виконую: я іду в президенти України», - сказав Зеленський

Український шоумен та лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський ввечері 31 грудня оголосив, що буде брати участь у майбутніх виборах президента України.

Про це Зеленський заявив в ефірі телеканалу «1+1» за кілька хвилин до Нового року.

«Мене давно усі запитують: ідеш, не ідеш. Знаєте, на відміну від наших великих політиків, я не хотів вам марно обіцяти. І зараз за декілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю і одразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України. І одразу виконую: я іду в президенти України, давайте зробимо це разом», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, 28 грудня було оприлюднено результати опитування, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова з 19 по 25 грудня 2018 року. У ньому до другого туру виходять Юлія Тимошенко та Петро Порошенко з показником відповідно 16,1% та 13,8%, від тих, хто прийде на вибори. Третій - Володимир Зеленський – 8,8%. 

Натомість Центр «Социс» стверджує, що у Зеленського 9,4% підтримки.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів

    Читайте також

    Дата публікації новини: