ДБР відкрила кримінальну справу проти міністра інфраструктури Криклія

ДБР відкрила кримінальну справу проти міністра інфраструктури Криклія
Владислав Криклій прийняв ряд постанов, якими сертифікація газобалонного обладнання заводиться на шість фірм, а ціна такої сертифікації з 800 гривень збільшується до 3000 гривень, - Дубінський

Кримінальну справу проти міністра інфраструктури Владислава Криклія відкрили у зв'язку з діями щодо монополізації ринку сертифікації газобалонного обладнання для автомобілів, - нардеп

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальну справу проти міністра інфраструктури України Владислава Криклія у зв'язку з діями щодо монополізації ринку сертифікації газобалонного обладнання для автомобілів. Про це написав у своєму Telegram-каналі народний депутат з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський.

.png_61

За словами нардепа, кримінальне провадження відкрили на підставі запиту народного депутата фракції «Слуга народу» Олександра Куницького.

«Олександр Куницький домігся відкриття кримінальної справи проти міністра інфраструктури Криклія за схему обілечування власників автотранспорту на газу», - повідомляє Дубінський.

За його словами, керівництво міністерства на чолі з Владиславом Криклієм прийняло ряд постанов, якими сертифікація газобалонного обладнання заводиться на шість фірм, а ціна такої сертифікації з 800 гривень збільшується до 3000 гривень.

1_23

«Криклій - ще більш зашкварный міністр, ніж його шеф Шмигаль. І ми це доведемо», - підсумував Дубинський.

Нагадаємо, раніше Держудитслужба виявила порушення у діяльності Укрзалізниці на 11,8 млрд гривень у період з 1 січня 2018 року до 30 вересня 2019 року. Серед порушень аудит виявив, зокрема, завищення вартості робіт, отриманих послуг та придбаних товарів.

Раніше ексміністр інфраструктури Володимир Омелян назвав істотними недоліками в роботі міністра інфраструктури сумнівну кадрову політику і масштабну корупцію в «Укрзалізниці», а також порадив керівництву Мінінфраструктури і «Укрзалізниці» пошукати фінансовий ресурс не підняттям тарифів на вантажні перевезення, а зосередитися на подоланні корупції, втрати від якої складають 15-20 млрд грн на рік.

Як повідомлялося, ексміністр Омелян побачив катастрофу на «Укрзалізниці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: