Харків отримав міністерську нагороду за проект БТІ

Харків отримав міністерську нагороду за проект БТІ
Як повідомляє Харківська міськрада, міське бюро технічної інвентаризації - єдине в Україні БТІ, що надає онлайн-послуги, зокрема, в режимі онлайн можна замовити технічний паспорт житла

Конкурс проходив у трьох номінаціях: практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проекту або ресурсу; формування безпечного життєвого середовища; інклюзивність регіонального та місцевого розвитку

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України назвало Харківське БТІ однією з кращих практик місцевого самоврядування. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Проект реформування підприємства «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» був відзначений нагородою за підсумками конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування в 2018 році», який щорічно проводить Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з Радою Європи в Україні.

Диплом директору Департаменту реєстрації Харківської міськради Олегу Дроботу вручив віце-прем'єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко.

Конкурс проходив у трьох номінаціях: практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проекту або ресурсу; формування безпечного життєвого середовища; інклюзивність регіонального та місцевого розвитку.

Всього було подано 149 заявок від представників всіх рівнів місцевого самоврядування різних міст.

Як повідомляє Харківська міськрада, міське бюро технічної інвентаризації - єдине в Україні БТІ, що надає онлайн-послуги, зокрема, в режимі онлайн можна замовити технічний паспорт житла.

Також на підприємстві впроваджені сервіси мобільних платежів, що дозволяють за короткий термін оплатити замовлені послуги. Крім того, з листопада в БТІ надають безкоштовні юридичні консультації, що стосуються нерухомості.

Нагадаємо, конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» проводиться в Україні з 2014 року. За чотири роки кращими були визнані 108 практик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: