Харків побореться за проведення Суперкубку УЄФА

Харків побореться за проведення Суперкубку УЄФА
Фото взяте з ресурсу dozor.com.ua

У Харкові можуть розіграти Суперкубку УЄФА 2021 року

Лише два роки тому після тривалої вимушеної перерви у Харків вдалося повернути великий футбол. З тих пір на стадіоні «Металіст» відбулися вже три поєдинки національної збірної України, в яких головна команда країни завоювала три впевнені перемоги.

Історичним став нещодавній тріумф збірної під керівництвом Андрія Шевченка у матчі з Чехією. Адже за підсумками цієї зустрічі синьо-жовті забезпечили собі перше місце у групі B1 прем'єрного турніру Ліги націй УЄФА і увійшли у 12 найсильніших збірних Європи. Про це повідомляє Dozor.

Важливо, що в УЄФА і ФІФА відзначили високу якість організації міжнародних поєдинків у Харкові. Крім того, і футболісти нашої збірної, і тренерський штаб, і експерти відзначали особливу атмосферу, яку своїми позитивними емоціями створювали на «Металісті» вболівальники..

25 жовтня Федерація футболу України повідомила УЄФА про готовність поборотися за право проведення цього поєдинку в Харкові. Всі необхідні документи для оформлення повноцінної заявки відповідно до вимог УЄФА, будуть зібрані разом ФФУ і керівництвом ХОДА до лютого 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: