Кабмін оприлюднив постанову про закриття всіх аеропортів, крім «Борисполя»

Кабмін оприлюднив постанову про закриття всіх аеропортів, крім «Борисполя»
Уряд заборонив «прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення осіб, які здійснюють подорож з туристичною метою» до 3 квітня 2020 року

Аеропорти закриваються сьогодні, 24 березня, о 12.00

Кабінет міністрів опублікував постанову, де йдеться про закриття всіх аеропортів України з 12.00 години 24 березня, крім аеропорту «Бориспіль». 

Відповідне рішення від 23 березня оприлюднене на Урядовому порталі.

Зокрема, зазначається, що уряд заборонив «прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення осіб, які здійснюють подорож з туристичною метою» до 3 квітня 2020 року.

Також Кабмін заборонив «прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, крім перевезень, які здійснюються через державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» або у разі неможливості прийняття та відправлення повітряних суден державним підприємством «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» - через державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» як резервне».

У разі необхідності задоволення державних потреб прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення, здійснюється за погодженням з відповідним міністерством.

Також зазначається, що такі заходи здійснюються відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Як повідомлялося, у міжнародний аеропорт «Бориспіль» 24 березня прибудуть 18 рейсів з українцями. Вже приземлився один літак з Шарм-ель-Шейху (Єгипет).

Нагадаємо, на території України до 3 квітня запроваджено карантин з метою запобігання поширенню коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: