Перший заступник голови Офісу президента: Проти мене готують брудну провокацію на тему ДАБІ

Перший заступник голови Офісу президента: Проти мене готують брудну провокацію на тему ДАБІ
Сергій Трофімов стверджує, що про нього існує зараз багато фейків

Трофімов каже, що прокація через ДАБІ даремна витрата грошей, бо це вже питання принципове

Перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов стверджує, що має інформацію про підготовку чергової інформаційної атаки проти нього, пов'язаної з ліквідацією Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ). Про це Сергій Трофімов сказав в інтерв'ю в програмі «У гостях у Дмитра Гордона».

Трофімов каже, що про нього зараз існує багато фейків.

«Може це чиєсь замовлення, або якась спланована акція. Через те, що я все частіше став з'являтися, мене приписують до якихось фейків і маніпуляцій: то «Велюр», то мер Черкас, зараз мені активно хочуть приписати схеми у ДАБІ (Державна архітектурно-будівельна інспекція – ред.), яку наша влада з ініціативи президента вже ліквідувала, цей розсадник корупції в будівельній сфері».

Трофімов також заявив, що у нього є інформація про підготовку провокації на тему ДАБІ. «Але даремно витрачають гроші. Це вже питання принципове. Ми дотиснемо (ліквідацію ДАБІ та пов'язані з нею корупційні схеми – ред.). Це буде успішний кейс у боротьбі з корупцією», наголошує перший заступник голови Офісу президента.

Нагадаємо, Сергій Трофімов був призначений першим заступником глави Офісу президента 21 травня 2019 року. Народився у Запоріжжі, закінчив Запорізький будівельний технікум і бізнес-школу «Міжнародний інститут менеджменту».

Як повідомлялося, 13 березня Денис Шмигаль заявив про ліквідацію ДАБІ та створення на її базі трьох держорганів на зміну: Державної сервісної служби містобудування, що виконуватиме реєстраційні функції в галузі будівництва; Державного агентства техрегулювання, та Держінспекції.

 Читайте більше: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: