Сервіс таксі Bolt запустив авто з перегородкою між водієм і пасажиром

Сервіс таксі Bolt запустив авто з перегородкою між водієм і пасажиром
Ціна на таке авто не буде відрізнятися від базового тарифу. Щоб скористатись послугою, потрібно обрати «isolated» серед категорій в додатку

Перегородка зменшує контакт між пасажиром та водієм, але не забезпечує 100% захист, тому слід пам'ятати про всі інші заходи безпеки, - попереджають у сервісі

Сервіс таксі Bolt 30 березня запустив у тестовому режимі ізольовану категорію автомобілів у Києві та Львові. Про це повідомляє прес-служба компанії у Facebook.

«Ізольовані авто Bolt мають пластиковий захист між водієм та пасажиром, щоб мінімізувати контакт обох сторін. А між поїздками водій зобов'язаний дезінфікувати салон авто та дверні ручки.

Перегородка зменшує контакт між пасажиром та водієм, але не забезпечує 100% захист, тому слід пам'ятати про всі інші заходи безпеки, рекомендовані органами охорони здоров’я», - йдеться у повідомленні.

.png_49

Зазначається, що у тестовому режимі кількість авто у цій категорії обмежена.
Ціна на таке авто не буде відрізнятися від базового тарифу. Щоб скористатись послугою, потрібно обрати «isolated» серед категорій в додатку.

Нагадаємо, станом на 31 березня в Україні кількість хворих на коронавірус зросла. За даними Міністерства охорони здоров'я зафіксовано 549 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Із них 13 летальних, вісім пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 69 нових випадків. У Тернопільській області зареєстровано 78 людей з коронавірусною інфекцією.

До слова, станом на 31 березня у світі на коронавірус вже захворіло понад 785 807 людей. Кількість смертей – 37 820, а одужали наразі вже 165 659 осіб.

Найбільше випадків зараження у таких державах як США (164,253), Італія (101 739) та Іспанія (87 956). В Китаї хворобу вже практично подолано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: