Токени Tesla впали майже на 7% після опитування Маска у Twitter

Токени Tesla впали майже на 7% після опитування Маска у Twitter
Ілон Маск організував опитування, в якому поцікавився, чи варто продавати 10% своїх акцій компанії Tesla
фото: Global Look Press

Агентство також прогнозує зниження вартості цінних паперів Tesla після відкриття торгових майданчиків вранці 8 листопада

Токени Tesla впали в ціні на 6,8% після опитування власника компанії Ілона Маска у Twitter, де він запитав своїх читачів, чи варто йому продавати 10% своїх акцій. Про це повідомляє агентство Bloomberg.

Повідомляється, що на криптовалютній біржі FTX токени компанії торгувалися ввечері 7 листопада за ціною $1139, що на 6,8% нижче порівняно з показниками 5 листопада.

Агентство також прогнозує зниження вартості цінних паперів Tesla після відкриття торгових майданчиків вранці 8 листопада.

Напередодні американський підприємець Ілон Маск організував опитування, в якому поцікавився, чи варто продавати 10% своїх акцій компанії Tesla. Він наголосив, що останнім часом багато робиться з нереалізованого прибутку, який є засобом ухилення від сплати податків. Це і спричинило створення опитування.

За результатами опитування більшість користувачів – 57,9% проголосували – висловилися за продаж акцій американського підприємця. 42,1% учасників опитування не підтримали цієї ідеї.

Нагадаємо, капіталізація Tesla уперше перевищила $1 трлн. Її генеральний директор Ілон Маск став найбагатшою людиною в історії світу. Капітал Маска оцінили у $271,3 млрд.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: