Цирк чи університет: нову ініціативу Зеленського висміяли в соцмережах

Цирк чи університет: нову ініціативу Зеленського висміяли в соцмережах
За переконанням Зеленського, новий університет готуватиме «людей майбутнього»
Фото з відкритих джерел

Багато хто вважає, що новий університет – це своєрідна піар-компанія Зеленського

Нещодавно президент Володимир Зеленський оголосив про створення Президентського університету, який готуватиме «людей майбутнього». Така ініціатива викликала шквал гумору в соціальних мережах.

Багато хто вважає, що університет – це своєрідна піар-компанія для відривання уваги від поточних проблем.

А ось деякі дотепники пропонують насамперед взяти викладачем до нового навчального закладу нардепа від ОПЗЖ Іллю Киву. До слова, журналісти проаналізували дисертацію, яку він захистив, і виявили в ній «багато води» та підроблені супровідні документи.

Нагадаємо, що Зеленський має надію, що в новітньому закладі вищої освіти навчатимуть спеціалістів, що зможуть вирішувати важливі державні завдання для захисту нашої держави в дуже важливих напрямках.

За його словами, університет готуватиме спеціалістів з інформаційної та кібербезпеки, зі штучного інтелекту, нанотехнологій, аерокосмічних, енергетичних та біотехнологій.

Додамо, що президент України Володимир Зеленський анонсував створення президентського університету у Києві. Він підписав відповідний указ 31 травня.

Вступити до президентського університету зможуть абітурієнти, котрі склали зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО). Далі обиратимуть найталановитіших.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: