У Запорізькій області 35% споживачів газу користуються онлайн-сервісом

У Запорізькій області 35%  споживачів газу користуються онлайн-сервісом

За п’ять місяців 2020 року 50 тисяч клієнтів «Запоріжгаз збут» підключилися до онлайн сервісу 104.ua

«Запоріжгаз збут» пояснив, як можна зареєструватися на сайті

Понад 170 тисяч клієнтів ТОВ «Запоріжгаз збут» зареєструвалися в  особистому кабінеті на сайті 104.ua . Про це повідомила пресслужба компанії.

Щоб забезпечити доступ клієнтів до особового рахунку, дати змогу їм  вчасно сплачувати за газ та вирішувати «газові» питання онлайн в період карантину і не тільки, спеціалісти газової компанії розробили і запровадили експрес-реєстрацію особистого кабінету на сайті 104.ua. Тепер, скориставшись цією послугою, кожен клієнт не виходячи з дому має постійний доступ до власного особового рахунку.

Для того, щоб зареєструватися на сайті, потрібно  зателефонувати зі смартфону до контакт-центру за номером 067 007 6 104  і вказати оператору свій особовий рахунок. У відповідь клієнт отримає смс з паролем до особистого кабінету та логіном. Далі потрібно перейти за посиланням, вказаним у повідомленні, ввести логін та пароль, - і можна без обмежень користуватись послугами онлайн.      

«З початком карантину кількість нових користувачів особистим кабінетом збільшується щодня. Наша компанія впровадила експрес-реєстрацію та оптимізувала інші дистанційні послуги», – розповідає директор ТОВ «Запоріжгаз збут» Владислав Вітютін.

Лише за  п’ять місяців 2020 року 50 тисяч клієнтів підключилися до онлайн сервісу 104.ua і таким чином отримали цілодобовий доступ до власного особового рахунку і можливість дистанційно розраховуватися за природний газ.

Клієнти також можуть вільно користуватися й іншими онлайн-сервісам компанії, такими як мобільні додатки 104 Mobile, 104 та Mobile Light, чат-бот 7104ua та цілодобовий зв’язок із контакт-центром.

Нагадаємо, власники більше 57 тис. газифікованих домоволодінь Сумщини ще жодного разу не сплачували за розподіл газу. Нагадуємо, з 01 січня 2020 року дана послуга виділена з загального рахунку за газ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: