Учасники акції «Твоя енергонезалежність» можуть отримати залишок коштів після 20 квітня

Учасники акції «Твоя енергонезалежність» можуть отримати залишок коштів після 20 квітня
Починаючи з 20 квітня в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити зекономлені кошти на  оплату поточного споживання

В «Івано-Франківськгаз Збуті» інформують, що кошти можна використати для оплати поточного споживання або отримати на банківський рахунок

«Івано-Франківськгаз Збут» розпочав повертати залишки невикористаних коштів всім учасникам акції «Твоя енергонезалежність», яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року.

Як зазначають у компанії, кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок.

«Починаючи з 20 квітня в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на  оплату поточного споживання», - йдеться у повідомленні.

«Івано-Франківськгаз Збут» інформує, що для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу компанії [email protected] заяву встановленого зразка або залишити підписану заяву у спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції «Твоя енергонезалежність» розміщений за цим посиланням. Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу, як отримаємо вашу письмову заяву.

Перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на вебсайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (0342) 76-63-04.

«Івано-Франківськгаз Збут» дякує всім, хто взяв участь в акції та проінвестував свої кошти у створення власного запасу газу на опалюваний сезон 2019-2020 року. «Це був важливий досвід і для нас, і для вас, як споживачів, оскільки він дозволив вам бути впевненими в наявності газу і збереженні сталої ціни на нього протягом опалювального сезону», - підкреслили у компанії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: