Постачальники газу готові повернути невикористані залишки коштів учасникам акції «Твоя енергонезалежність»

Постачальники газу готові повернути невикористані залишки коштів учасникам акції «Твоя енергонезалежність»
Починаючи з 20 квітня в Особистому кабінеті на 104.ua буде доступний функціонал, що дозволить направити невикористані кошти на оплату поточного споживання

Учасники акції зможуть отримати залишки невикористаних коштів вже з 20 квітня

Постачальники газу, які надають сервіси побутовим споживачам, через онлайн платформу 104.ua, заявили про те, що учасники акції «Твоя енергонезалежність», яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року, зможуть отримати залишки невикористаних коштів вже з 20 квітня. Про це повідомляє 104.ua.

Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок.

Починаючи з 20 квітня в Особистому кабінеті на 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу компанії - постачальника газу заяву встановленого зразка, або залишити підписану заяву у спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції «Твоя енергонезалежність» розміщений за цим посиланням.

.png_51

Повернення коштів відбудеться оперативно відразу після отримання заяви споживача. Перевірити стан особового рахунку споживач може в будь-який момент в Особистому кабінеті на 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру у своєму регіоні.

До відома, загалом до акції «Твоя енергонезалежність», яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року, долучились 51 018 споживачів, які проінвестували у створення власного запасу газу на опалюваний сезон 2019-2020 року 370,58 млн грн і придбали 61,81 млн куб. м газу. Внаслідок зміни ситуації на зовнішніх і внутрішньому ринках газу більшість споживачів не змогли використати у повному обсязі передплачені обсяги газу. Як свідчать результати акції, її учасниками було використано 30,16 млн куб. м газу на суму 180,84 млн грн. 46 398 споживачів мають залишки невикористаних акційних коштів у розмірі 189,73 млн грн.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: