В Україні знизилися ціни на бензин та дизпаливо

В Україні знизилися ціни на бензин та дизпаливо
Зниження роздрібних цін на пальне почалося з 20 березня. З того часу ціни дизпалива і бензину опустилися в середньому на понад 1,75 грн / л.

Ціни на всі види палива знизилися на 50 коп. / л

Мережі АЗС ОККО, WOG та Glusco 2 квітня знизили ціни на всі види палива на 50 коп. / л. Про це повідомили в «Консалтинговій групі А-95» з посиланням на дані щоденного моніторингу роздрібного ринку.

Зазначається, що ціна бензину А-92 і дизпаливо на станціях WOG і ОККО опустилася до 25,49 грн / л, А-95 - до 26,49 грн / л.

«У мережі Glusco вартість А-92 і дизпаливо знизилася до 23,45 грн / л, А-95 - 24,45 грн / л. Це друге зниження цін цими операторами протягом останнього тижня», - йдеться у повдіомленні.

«БРСМ-Нафта» знизила ціну дизпаливо на 18 коп. / л.

Також 2 квітня роздрібні ціни переглянули «Укргазвидобування», BVS, ZOG.

.png_50

Нагадаємо, другу хвилю зниження роздрібних цін на пальне напередодні запустила консолідована мережа групи «Приват», знизивши вартість відразу на 1 грн / л.

Як повідомлялося, зниження роздрібних цін на пальне почалося з 20 березня. З того часу ціни дизпалива і бензину опустилися в середньому на понад 1,75 грн / л.

Також раніше повідомлялося, що обсяг роздрібної реалізації палива на АЗС в перший тиждень карантину в Україні знизився на 15-20%. За оцінками найбільших операторів у квітні зниження цін може скласти 40-50%. На думку експертів «Консалтингової групи А-95», це сильно вплине на ціноутворення, оскільки в умовах падіння продажів експлуатаційні витрати автозаправних станцій виросли в зв'язку з карантином.

При цьому, за оцінками експертів «Консалтингової групи А-95», потенціал для зниження роздрібних цін на бензин і дизпаливо зберігається, але істотно обмежений в умовах 30-40% скорочення обсягів реалізації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: