Влада Італії зупинила ліцензію авіаперевізника, який виконує найбільше рейсів до України

Влада Італії зупинила ліцензію авіаперевізника, який виконує найбільше рейсів до України

Італійський лоукостер Ernest Airlines здійснював рейси з України до Італії, починаючи з жовтня 2017 року

Авіаційна влада Італії оголосили про припинення дії ліцензії Ernest Airlines

Авіаційна влада Італії ENAC, 29 грудня оголосила про призупинення дії ліцензії лоукоста Ernest Airlines на перевезення пасажирів і вантажів з 13 січня 2020 року.

Авіаперевізнику заборонили продаж квитків, проте надали можливість виконувати перельоти в піковий період перевезень в новорічні свята з метою захисту пасажирів, які вже мають куплені квитки.

Ernest є найбільшим гравцем на ринку перельотів між Україною та Італією. Маршрутна мережа авіакомпанії включає чотири напрямки з Києва, чотири з Львова, один з Одеси і два з Харкова.

Призупинення ліцензії обґрунтовується регулятором регламенту, який містить загальні правила надання авіаційних послуг в межах ЄС.

У ENAC додали, що якщо Ernest Airlines надасть необхідні гарантії, передбачені правилами ЄС, припинення дії ліцензії може бути скасовано.

У Ernest Airlines повідомили, що зараз йде робота з Італійською авіаційною владою і фундаторами для врегулювання ситуації і відкликання рішення про призупинення ліцензії.

Нагадаємо, італійський лоукостер планує відкрити п’ять нових маршрутів з України.

Як повідомлялося, італійська авіакомпанія Ernest Airlines призупинить польоти за маршрутами Київ-Генуя, Харків-Рим і Харків-Мілан на зимовий сезон 2019/2020 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: