Аеропорт «Київ» перетворився на «річковий вокзал» (фото)

Аеропорт «Київ» перетворився на «річковий вокзал» (фото)

Люди босоніж у воді дістаються до терміналу

Аеропорт «Київ» після зливи також опинився майже під водою. На під’їздах до терміналу утворилося суцільне озеро. Люди, які приїжджають в аеропорт змушені виходячи з авто босоніж пробиратися крізь воду, яка в деяких місцях доходить до коліна. Відповідні фото виклав у «Фейсбук» Дмитро Власов.

«Welcome to Kyiv! Річковий вокзал у Жулянах», - написав він.  

Нагадаємо, через грозу і дощ у Києві виявилися затопленими численні підземні переходи, були повалені дерева, зламані дахи гаражів. 

На вулиці Олени Теліги внаслідок сильної зливи частково обвалився насип під конструкцією шляхопроводу через вулицю Кирилівську.

Як повідомлялося, 23 липня після зливи жителі Києва «плавали» на машинах по вулиці Митрополита Шептицького біля станції метро «Лівобережна».

Директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» Олександр Сергієнко під час прес-конференції у «Главкомі» розповів, що основними причинами затоплення Києва після дощів є засмічення зливних колодязів, надмірна кількість опадів, неправильно прокладена зливна каналізація, а також невихованість киян, які залишають за собою сміття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: