Снігопад не припиняється: розчищення Києва триває майже півтори доби (фото)

Снігопад не припиняється: розчищення Києва триває майже півтори доби (фото)
На вулицях Києва працює велика та мала снігоприбиральна техніка
Фото: Київавтодор

Окрема увага приділена прибиранню тротуарів, підходів до підземних та наземних переходів

У ніч проти 13 грудня підприємства «Київавтодору» не припиняли роботи з прибирання вулиць і доріг столиці. Для ліквідації наслідків негоди були задіяні 363 одиниці снігоприбиральної техніки та 73 бригади з ручного прибирання. Про це повідомляє прес-служба корпорації.

«Ефективне снігоочищення проїзних частин магістральних вулиць досягалось завдяки роботі великих та малих колон снігоприбиральної техніки, які працювали в усіх районах міста. На ранок завершено очищення від снігу магістральних вулиць міського та районного значення. Тривають роботи на вулицях місцевого значення», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окрема увага була приділена прибиранню тротуарів, підходів до підземних та наземних переходів, сходових маршів і зупинок громадського транспорту, щоб кияни зранку могли безпечно дістатись до роботи і місць навчання.

Сніг у столиці не припиняється, тож підприємства «Київавтодору» продовжують працювати у посиленому цілодобовому режимі.

«Київавтодор» закликає власників транспортних засобів не залишати автомобілі обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Міська влада закликає столичних водіїв без нагальної потреби не виїжджати у місто на приватному автотранспорті і користуватися громадським транспортом.

За прогнозами синоптиків, у Києві до 14 грудня триватимуть сильні снігопади. Рівень опадів очікується до 20 сантиметрів снігу.

Столична влада ввела обмеження на в’їзд до Києва великогабаритного транспорту, яке діятиме до покращення погодних умов.

В місцях відстою великогабаритного автотранспорту на час обмеження в’їзду в місто Київ працюють пункти обігріву для водіїв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: