До уваги водіїв! У неділю перекриють проспект Перемоги в районі Шулявського мосту

До уваги водіїв! У неділю перекриють проспект Перемоги в районі Шулявського мосту

Починається монтаж нового Шулявського шляхопроводу

У неділю, 23 червня, із 01:00 до 12:00 буде повністю обмежено рух транспорту проспектом Перемоги в районі реконструкції Шулявського шляхопроводу. Про це повідомили у КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва».

У зв’язку із початком монтажу металоконструкцій нового Шулявського шляхопроводу, 23 червня заплановано їх перевезення через проспект Перемоги.

У комунальному підприємстві просять водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та уважно дотримуватися правил дорожнього руху, аби уникнути аварійних ситуацій на дорозі.

Як повідомлялося, перекривати проспект Перемоги для встановлення прогонових частин мосту планують двічі, на короткі терміни, коли рух транспорту буде найменший - у вихідні. Так, перше перекриття планують вже наступного тижня, коли встановлять перший прогін. Чергове перекриття відбудеться за півтора місяця. Попередньо киян повідомлять про відповідні зміни руху транспорту.

Нагадаємо, Шулявський шляхопровід закрили з 17 березня на довгострокову реконструкцію. За оцінками фахівців, роботи зі зведення нового шляхопроводу триватимуть 17 місяців. Загальна вартість реконструкції – 830,12 млн грн.

Кияни охрестили шляхопровід «мостом ганьби»

Дивіться фоторепортаж «Главкома» з місця реконструкції мосту.

Наразі старий міст повністю розібрали. Частину металевих конструкцій для нового мосту вже завезли на будівельний майданчик і почали монтувати.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: