Дзідзьо назвав ім’я одного із нападників

Дзідзьо назвав ім’я одного із нападників
Артист Дзідзьо отримав незначні травми і його життю нічого не загрожує
Фото: Інформатор

Артист розповів, хто і чому побив його у Києві

Напад на українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом Дзідзьо, стався на виході з радіо «Хіт FM» компанії «Тауер». Про це співак розповів Інформатору.

За словами Дзідзьо, біля входу в радіокомпанію до нього підійшли кілька чоловіків. Один з них запитав, чому виконавець загрожує його матері. Співак пояснив, що не розуміє, про що йде мова. Після цього один з чоловіків вдарив Дзідзьо по обличчю, а другий завдав ще кілька ударів.

За словами співака, одним із нападників був рейдер Михайло Мєшков. Артист знайомий з ним особисто. Відомо, що Мєшков нібито викупив у колишнього учасника групи Дзідзьо Олега Турка, він же Лесик, частку в компанії Meison entertainment. А напад на співака - це наслідок розборок з приводу компанії.

Після нападу, побачивши камери, чоловіки швидко сіли в чорні Mercedes і Toyota Camry і зникли з місця події.

Артист отримав незначні травми і його життю нічого не загрожує.

Дзідзьо додав, що планує подавати заяву в поліцію за фактом нападу. Своїм прикладом співак хоче показати громадськості, що закон в Україні здатний захищати громадян. «На даний момент я відчуваю себе впевнено», - зазначив він.

Водночас прес-служба поліції Києва повідомила, що правоохоронці опитали потерпілого, відпрацьовують прилеглу до місця події територію та встановлюють записи з камер відеонагляду, які могли зафіксувати інцидент. 

Проводиться першочергова перевірка, за результатом якої буде визначена правова кваліфікація події. Поліцейські розшукують інших учасників події.

Раніше стало відомо, що сьогодні близько 10:30 біля радіокомпанії у Києві невідомі скоїли напад на Дзідзьо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: