Грип збирає жертви: з осені у Києві померло семеро людей

Грип збирає жертви: з осені у Києві померло семеро людей

У Києві лабораторно підтверджено смерть від ускладнень після грипу у семи людей

З початку нинішнього епідсезону в Києві від грипу померло семеро людей. Про це повідомили в Київському міському лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

«З початку епідсезону, станом на 17 січня 2019 року, в Києві померло від ускладнення після грипу семеро людей. Із них один — це випадок грипу А, який підтверджено методом швидких тестів, п’ять — грипу А нетиповий, який підтверджено методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) та один підтверджено клінічно», — повідомили в лабораторному центрі у відповідь на запит УНН.

Як повідомлялося, у Києві спостерігається зростання рівня захворюваності на грип та ГРВІ. У столиці за 3-й тиждень 2019 року зареєстровано 14 653 хворих на грип та ГРВІ (за попередній тиждень 13 067). Загалом інтенсивність епідемічного процесу перебуває на рівні, характерному для цього періоду року. Наразі показник захворюваності складає 494,5 (за попередній тиждень 441,3) та є нижчим епідемічного порогу на 42,2%. Зростання захворюваності на грип та ГРВІ становить 12,1%.

Наразі у Києві повністю чи частково призупинено освітній процес у 25 школах, із них в 11 школах повністю, та у 14 – частково.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: