Іноземець, який у київському хостелі вбив чоловіка, сяде на лаву підсудних

Іноземець, який у київському хостелі вбив чоловіка, сяде на лаву підсудних

Фігурантові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі

Слідчі Голосіївського управління поліції завершили досудове розслідування щодо 27-річного зловмисника, який ножем вбив жителя Миколаївської області. Зараз обвинувальний акт перебуває на розгляді у суді. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Подія трапилась у жовтні 2017 року на вулиці Саперно-Слобідській Голосіївського району столиці. До поліції надійшло повідомлення про вбивство 31-річного чоловіка у хостелі.

Як розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Олег Самойлик, під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що між двома чоловіками, які проживали разом у хостелі, виник словесний конфлікт.

«Під час сварки 27-річний громадянин іншої держави почав бити уродженця Миколаївської області, а у розпалі – вдарив його ножем. Від отриманих травм чоловік помер, а зловмисник із місця події втік. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів ми затримали підозрюваного у Харківській області, коли він намагався перетнути кордон з Російською Федерацією», - повідомив Самойлик.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

«Досудове розслідування за фактом вбивства 31-річного уродженця Миколаївської області завершено та обвинувальний акт відносно іноземця направлено до суду. До призначення судом міри покарання зловмисник перебуватиме під вартою. Фігурантові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі», - додав Самойлик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: