Казковий настрій та море емоцій: Співоче поле перетвориться на цитрусове королівство

Казковий настрій та море емоцій: Співоче поле перетвориться на цитрусове королівство
Домівки казкових фантастичних героїв заввишки від 3 до 5 метрів із більш, аніж 120 тонн фруктів створюють на Співочому полі

Цитрусовий фестиваль відкриється 21 грудня

У п’ятницю, 21 грудня, на території Печерського ландшафтного парку за підтримки КО «Київзеленбуд» Grand Event перетворить Співоче поле на унікальну новорічну казку: Королівство з апельсинових і лимонних замків.

«Чи давно Ви були в гостях у Гаррі Поттера? Мріяли завітати до володінь Аладіна чи потрапити до вежі Рапунцель? Можливо, хотіли провідати Робін Гуда і побувати у фортеці тамплієрів? Усі ці домівки казкових фантастичних героїв заввишки від 3 до 5 метрів із більш, аніж 120 тонн фруктів, чекатимуть на Вас», - анонсують захід організатори фестивалю.

Своїми враженнями від ідеї поділилася в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова: «Наш креативний колектив любить створювати та вражати мешканців і гостей столиці оригінальними та сучасними ідеями, що підтверджується багатьма виставками на Співочому полі, новими парками та скверами. Цього разу перед нами стояло завдання відтворити щось особливо вишукане та захоплююче – те, що подарує казковий настрій, море незабутніх і яскравих емоцій. Нам хотілось, щоб люди відчули радісну атмосферу свята, і завдяки команді Grand Event вдалось відшукати серед світових розважальних заходів таку захоплюючу ідею й втілити її. Приєднуйтесь до нас і пориньте у цю хвилю феєричних вражень та розваг!».

«Всі пам’ятають відчуття свята, коли батьки приносили під ялинку мандарини і апельсини? Ми вирішили примножити це відчуття і подарувати його всім, хто завітає до нас. Це чудова ідея для фестивалю, яка вже набула популярності в Австралії, Франції та Туреччині», – говорить керівник компанії-оператора Співочого поля Grand Event Денис Погорєлко.

За його словами, це не єдина цікавинка, яка чекає на відвідувачів виставки. У програмі унікального новорічного фестивалю: крижані композиції, цитрусова ялинка, вхідні лимонні арки, резиденція цитрусового Діда Мороза, новорічна пошта побажань та сувенірні крамнички. І, звісно ж, улюблені новорічні розваги всіх дітей та дорослих – сноутюбінг гірки.

6_44

Відкриття: 21 грудня о 13:00

Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро Арсенальна).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: